Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Valdra Company
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pasta determinare nivel apa Kolor Kut
125 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Determinarea nivelul apei dintr-un produs folosind pasta Kolor Kut.

Se unge rigla gradata (sau ruleta cu lest din alama) cu pasta pentru determinarea nivelui de produs petrolier Kolor Kut (Water Finding Paste) apoi se lasa sa alunece in interiorul rezervorului pana la fundul acestuia, cu o viteza uniforma, pentru a se evita miscarile de oscilatie. Atingerea fundului rezervorului trebuie sa se produca foarte usor astfel ca rigla gradata (ruleta) sa nu se aplece deoarece, in acest caz, s-ar citi o inaltime mai mare decat cea reala.

In timpul acestei operatii se va da o deosebita atentie faptului ca suprafata lichidului sa ramana complet linistita, evitandu-se formarea valurilor.

Dupa ce varful greutatii a atins fundul rezervorului, dupa circa5 secunde se ridica ruleta si se citeste diviziunea pana la care a fost udata de lichid (pasta de apa        care initial este galben-brun in contact cu apa vireaza in rosu aprins). Astfel se citeste direct pe rigla gradata (ruleta) nivelul apei din rezervoarele de produse petroliere.

In cazul produselor usoare (benzina, motorina) contrastul colorimetric este practic instantaneu, in timp ce pentru produse vascoase rigla gradata (ruleta) se va mentine cateva secunde scufundata in produs petrolier.

Dupa fiecare  utilizare ruleta se va sterge de pasta de apa cu o laveta de tip WYPALL moale si uscata.
Din Gura in Gura